Door omstandigheden (tijdelijk) geen tijd om de hond uit te laten?

Wij nemen het graag van u over!

Hebt u een hond? Dan weet u dat het veel tijd kost om hem steeds uit te laten. Terwijl het zo belangrijk is dat uw hond genoeg beweging krijgt!! Honden willen rennen, spelen en met soortgenoten omgaan. Wij kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is om er elke dag te tijd voor te menen. Daarom nemen wij het, dagelijks of een paar keer per week, graag van u over.

LIZA is uw oplossing.

Elke dag Lopen op een open maar omheind terrein

Wij gaan elke dag met een groep honden lopen op een omheind terrein. Uw hond kan ook mee. Wij komen hem dan met een speciaal ingerichte bus ophalen. Elke wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. In die tijd kan uw hond genoeg bewegen en spelen met zijn maatjes. Na afloop zijn de honden moe en voldaan en worden ze weer thuis gebracht.

Per wandeling zijn ze ongeveer 2 uur van huis.

Vooraf een uitgebreid gesprek

Maar voordat wij uw hond meenemen, komen wij eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken wij de karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen en leren wij uw hond kennen. Bovendien nemen we eventuele persoonlijke wensen met u door en ziet u aan wie u uw hond toevertrouwd.

De eerste wandeling.

Bij de eerste wandelingen blijft uw hond aan een lange lijn. Zo leren wij het gedrag van uw hond kennen, en raken we aan elkaar gewend. Ook raakt hij vertrouwd met de andere honden en leert hij te wennen aan het wandelen in groepsverband. Pas wanneer wij vinden dat uw hond voldoende vertrouwd is geraakt, zich op zijn gemak voelt en reageert op bepaalde commando's laten wij hem onaangelijnd meelopen.

Ge´nteresseerd?

Wilt u een afspraak maken, of wilt u eerst nog iets vragen? Neem dan contact met ons op via

telefoonnummer 06 25070214 of kijk op onze contactpagina


Graag tot ziens